top of page

MIDDAGSAKTIVITET

Vi sätter en dyster touch på din fest
Varmt välkomna att rädda världen med hjälp av samarbetsförmåga, skådespelartalang och såklart brains!

Här spelar du och dina gäster varsin roll i ett klassiskt postapokalyptiskt gäng överlevare. Självuppoffrande hjältar, våldsälskande rednecks och fegisar ska tillsammans slå sina huvuden ihop för att komma på vad som är botemedlet till viruset.

Ledtrådarna ligger i var deltagares egen information eller rekvisita, och de behöver pusslas ihop för att vara till någon nytta. Därför ger eventet en utmärkt chans att binda samman ett sällskap eller bryta isen samtidigt som deltagarna får jobba på team building. Om man är en utåtriktad typ har man dessutom chans att göra en rejäl skådespelarinsats, men om man är mer tillbakadragen finns det också uppdrag och gåtor att lösa.

Med inspiration både från klassiker Night of the living dead, nyförälskelser som The walking dead och blockbusters i gränslandet som Alien och Resident Evil-filmerna kan du nu uppleva en humoristisk och gåtfull kväll i zombieapokalypsens tecken.

Några av karaktärerna ni spelar presenteras här
Gästlista (a.k.a. överlevare)
overlevare-fran-labbet.png
Livsupphållande, men livshotande experiment
Inbjudan till zombieapokalyps

I strävan på evigt liv har forskaren Brainstein på Ressurexi AB satt hela mänskligheten på spel. Medan omvärlden förvandlas till zombies är det bara Hjälten, Polisen, Barnet och de andra usual suspects som kan rädda världen från zombifiering. Lagom förvirrande inbjudningskort ingår naturligtvis i ditt event.

Resurexiinbjudan-web.jpg
Vårt rollspel finns i två varianter, en där du själv leder spelet, och en där våra instruktörer kommer och håller i kvällen. Vilken variant passar er?
Hur går en apokalyps till?

KONTAKTA

OSS

Mejla, ring eller fyll i formuläret här under så skräddarsyr vi ditt event, och svarar på alla dina frågor.

Våra kunder
bottom of page