top of page

EVENT TILL FÖRETAGSFESTEN?

De allra flesta av oss känner sig inte alltid som sociala genier. Företagsfesten kan ofta vara ett event kantat av skräckblandad förtjusning. En nervositet som vi försöker minimera med våra mordgåtor och apokalypsgåtor.

Våra aktiviteter passar perfekt på personalfesten och njuts bäst tillsammans med middagen. Upplägget är skapat på ett sånt sätt att minglet blir mångsidigt och utspritt, istället för att man klustrar ihop sig i små gäng av människor man redan känner.

Bryt isen, se nya sidor av dina kollegor och ha riktigt kul den här gången!

Vill ni ha en aktivitet innan middagen så har vi också massor av helfestliga aktiviteter att erbjuda. Ta en titt på alla våra roliga aktiviteter till er företagsfest!

Välskrivna draman för alla personlighetstyper

Våra event är specialskrivna för att alla ska trivas och känna sig bekväma. Alla karaktärer interagerar med varandra och det finns uppdrag och gåtor för var och en att sysselsätta sig med.

Snabb respons, god översikt

Vi vet hur det är att organisera ett event till jobbet. Därför tar vi hand om allt från restaurangbokning till upplägg åt er. Det är kanske därför vi har så bra recensioner från våra tidigare kunder?

De bästa krogarna

Vi har noga provat och valt ut de bästa krogarna med chambré separées i Stockholm, så att ni slipper trist eventmat eller andra tråkigheter.

Please reload

bottom of page