top of page

SÅHÄR gÅR EN MIDDAGSAPOKALYPS TILL

1.

När du sätter dig vid bordet uppdagas att världen runt omkring dig är drabbad av ett nytt hypersmittsamt virus. Ni måste ta reda på vad botemedlet är för att kunna rädda världen.

2.

För att möjliggöra detta hjältedåd delas ett kuvert ut till varje överlevande på plats. I kuvertet finner du rekvisita, pengar, namnbrickor och ledtrådar.

3.

Nu är spelet igång. Varje karaktär sitter på sin bit av sanningen om viruset, en uppmaning om att söka upp en specifik annan karaktär samt någon typ av uppdrag som de kan tjäna pengar på. Det är också bra att hålla ögonen öppna efter att någon kanske är biten och förvandlas under kvällens gång... Innan lösningen uppdagas får du en chans att buda in en extra ledtråd.

4.

Sedan formar ni grupper i vilka ni ska komma fram till ett svar på vad botemedlet är och hur man får tag på det. I samma veva lägger ni er röst på vem som skådespelat bäst. Spelledaren samlar in era svar för att sedan presentera er med den detaljerade historien om hur alla bitar i virus-dramat hör samman. I slutet av kvällen delas medaljer ut till de som lyckats finna botemedlet och det blir diplom till den som skådespelat bäst.

Våra instruktörer förbereder material och håller i kvällen så att du inte behöver ta ansvar för minsta lilla. Du kommer ändå ha fullt upp med att rädda världen!

bottom of page