top of page
Med passion för team building och andra sociala aktiviteter

Hampus Förberg

Bokning & Personal

Stefan Vernersson

Bokning & Samarbete

Lina Boström

Material, Logistik & Schema

Johannes Franzén

Marknad & Ekonomi

1 / 1

Please reload

Middagsaktivitet är en del av Activity.se. Vi har varit aktiva i mordbranschen sedan 2009 och vi har sedan dess ägnat oss åt att finslipa vårt koncept. Sedan dess har vi utvecklat både mordkonceptet och uppfunnit det sprillans nya konceptet Middagsapokalyps.

Vår personal är experter på att få alla i gruppen att skratta, känna sig bekväma och på gott humör. Alla våra event är skrivna av professionella författare och med socialpsykologiska kunskaper (som hur man får alla i en grupp att känna sig delaktiga) i ryggmärgen. 

Samarbeteta med oss?
Vill du samarbeta med oss?

Vi jobbar med både med restauranger, eventbolag och hotell. Vill du sälja vidare vårt koncept, distrubera konceptet med egen personal eller bara ha någon att diskutera lämpliga aktiviteter med? Kontakta oss på info@middagsaktivitet.se eller fyll i formuläret nedan så ser vi vad vi kan lösa!

Vill du ha tillgång till vår materialsida eller läsa mer om vad vi kan ge dig som samarbetspartner? Det går utmärkt! Fyll i samma formulär.

Vill du jobba hos oss?

Vad kul! Vi letar alltid efter ny kompetent personal, skicka ditt CV till hampus@activity.se

Egenskaper vi lägger vikt vid är pålitlighet, noggrannhet, skådespelarentusiasm och framförallt en förmåga att få alla att känna sig hemma. Stresstolerans och att vara bra på att lösa oväntade situationer är också viktigt!

Välkommen med din ansökan.

Jobba med event
Andra kontaktvägar

MEJLA OSS PÅ

INFO@MIDDAGSAKTIVITET.SE

Vi svarar nästan alltid inom 24 timmar.

RING OSS PÅ 0775 - 33 33 00

Vi svarar vardagar mellan kl 9-17

Kontakt
bottom of page