top of page

MIDDAGSMORD

Mordmysteriet på Knugen och Chillvias silverbröllop

I denna mordgåta är hela den svenska kändiseliten samlad för att fira Knugen och Chillvias silverbröllop (tror de). Men just när kvällen ska starta faller en viktig person i den innersta kretsen ihop och dör. Ett mord har skett lagom till middagen, och det är ni, de andra deltagarna på festen som måste försöka lista ut vem det är som är mördaren! En kändisfest av hög kaliber kantad av skandaler, otrohet, droghandel och... MORD!

Hur går en mordgåta till?
Middagsmordet finns i två varianter, en där du själv leder spelet, och en där våra instruktörer kommer och håller i kvällen. Vilken variant passar er?
Vad är ett middagsmord?

Ni har samlats en kväll och ska få njuta av en god middag. Men! Så sker ett mord. Ett mord där ni själva spelar varsin roll – och en av er är mördare. Som alla framgångsrika detektiver vet sitter varje karaktär på sin del av lösningen till gåtan, därför passar ett Middagsmord perfekt för att bryta isen eller knyta samman ett sällskap. Som tema för festen, teambuilding och konferensaktivitet.

Med hjälp av ledtrådar, mingel och improvisation har du i uppdrag att ta reda på vem som är den skyldige, tjäna mest pengar, samt hålla dig själv och ditt rykte vid liv. 

 

Middagsmord är speciellt utvecklat för att passa alla personlighetstyper. Det är en rolig, klurig och social aktivitet som lättar upp stämningen och skapar avslappnat mingel. Det passar alldeles utmärkt som firmafest, kundevent, julfest, kickoff, möhippa, svensexa, bröllop och födelsedagsfest. Eller bara som festaktivitet eller festtema för en alldeles (o)vanlig fest. Det finns både utrymme att komma till sin rätt både för den som gillar att tänka och den som är en skådespelarfantast, den som gillar tävling och den som gillar humor och skoj. Vi rekommenderar dock en åldersgräns på 18 år.

Det är förstås inte ett krav att äta middag samtidigt som man gör Middagsmord. Det funkar gott som underhållning till lite salta pinnar och rödvin.

Inbjudan till mordgåta
Eventinbjudningar
Några av karaktärerna som figurerar i Middagsaktivitet mordgåta
Varianter av mordgåtan
Bjärt Karlsson
Bjärt Karlsson

Om det är någon här inne som kan branschen är det Bjärt. Han rör sig både i maktens korridorer och i glittrets sköte. Ödmjukhet är honom främmande, men han har många andra fina sidor!

press to zoom
Viktoria Silverstiert
Viktoria Silverstiert

Viktoria Silverstiert har jävligt fucking snyggt hår, jävligt fucking snygga naglar, jävligt fucking snygg stiert och en engelsk vocabulary som imponerar på de flesta.

press to zoom
Bingo Rimmar
Bingo Rimmar

Bingo Rimmar gillar nakna grejer, att fota samt att fota nakna tjejer.

press to zoom
Veronika Raggio
Veronika Raggio

Veronika Raggio är numera en fast del av Sveriges lite hippare kändiselit, och tar nytta av detta genom att ragga ohämmat på samtliga killar. Vad ska man med kvalitet till när det finns kvantitet?

press to zoom
Petterlitos
Petterlitos

Petterlitos kan både rimma och bråka Dissar du honom är du en kråka Petterlitos kan rimma och bråka i takt Med honom vill alla tjejer ha kontakt

press to zoom
Nanna Anka
Nanna Anka

Nanna Anka är på besök i lilla Sverige för att rädda de stackars svenskorna ur jämställdhetsträsket. Samt puta med läpparna. Vanligtvis bor hon i USA.

press to zoom
Mikael Bärsbrand
Mikael Bärsbrand

Detta är ingen lek, är Mikael Bärsbrands motto.Detta är dock ett fylleslag är den andra (mindre kända) delen av Mikael Bärsbrandts motto.

press to zoom
Leif Greve Passion
Leif Greve Passion

Leif Greve Passion är en passionerad man. Han har en passion för mord, att prata om mord, och att veta mer än alla andra.

press to zoom
Chillvia
Chillvia

Chillvia är kvinnan som alltid vet vad som är mest korrekt att säga och göra. Det ryktas om att hon mästrat det korrektaste sättet att vinka i hela Sverige.

press to zoom
De här karaktärerna är med i mordgåtan

KONTAKTA

OSS

Mejla, ring eller fyll i formuläret här under så skräddarsyr vi ditt event, och svarar på alla dina frågor.

Våra kunder
bottom of page