top of page

MIDDAGSMORD

Mordmysteriet på Knugen och Chillvias silverbröllop

I denna mordgåta är hela den svenska kändiseliten samlad för att fira Knugen och Chillvias silverbröllop (tror de). Men just när kvällen ska starta faller en viktig person i den innersta kretsen ihop och dör. Ett mord har skett lagom till middagen, och det är ni, de andra deltagarna på festen som måste försöka lista ut vem det är som är mördaren! En kändisfest av hög kaliber kantad av skandaler, otrohet, droghandel och... MORD!

Hur går en mordgåta till?
Middagsmordet finns i två varianter, en där du själv leder spelet, och en där våra instruktörer kommer och håller i kvällen. Vilken variant passar er?
Vad är ett middagsmord?

Ni har samlats en kväll och ska få njuta av en god middag. Men! Så sker ett mord. Ett mord där ni själva spelar varsin roll – och en av er är mördare. Som alla framgångsrika detektiver vet sitter varje karaktär på sin del av lösningen till gåtan, därför passar ett Middagsmord perfekt för att bryta isen eller knyta samman ett sällskap. Som tema för festen, teambuilding och konferensaktivitet.

Med hjälp av ledtrådar, mingel och improvisation har du i uppdrag att ta reda på vem som är den skyldige, tjäna mest pengar, samt hålla dig själv och ditt rykte vid liv. 

 

Middagsmord är speciellt utvecklat för att passa alla personlighetstyper. Det är en rolig, klurig och social aktivitet som lättar upp stämningen och skapar avslappnat mingel. Det passar alldeles utmärkt som firmafest, kundevent, julfest, kickoff, möhippa, svensexa, bröllop och födelsedagsfest. Eller bara som festaktivitet eller festtema för en alldeles (o)vanlig fest. Det finns både utrymme att komma till sin rätt både för den som gillar att tänka och den som är en skådespelarfantast, den som gillar tävling och den som gillar humor och skoj. Vi rekommenderar dock en åldersgräns på 18 år.

Det är förstås inte ett krav att äta middag samtidigt som man gör Middagsmord. Det funkar gott som underhållning till lite salta pinnar och rödvin.

Inbjudan till mordgåta
Eventinbjudningar
Några av karaktärerna som figurerar i Middagsaktivitet mordgåta
Varianter av mordgåtan
De här karaktärerna är med i mordgåtan

KONTAKTA

OSS

Mejla, ring eller fyll i formuläret här under så skräddarsyr vi ditt event, och svarar på alla dina frågor.

Våra kunder
bottom of page